SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

Кирил СтояновУВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Добре дошли на официалния сайт на Студентски съвет(СС) към ВСУ „Черноризец Храбър“!

Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, със своята 25 годишна история, е изградил широк спектър на разнообразие от специалности, иновативно и качествено образование, както и солиден авторитет сред бизнес средите и държавните институции.

Своето образование и теоретични компетенции тук са получили множество видни личности, реализирали се успешно и доказали се като водещи специалисти в своя бранш. За Вас важи и възможността да придобиете съществени практически умения, за да съумеете да изградите своя завършен профил на млад специалист и бъдещ професионалист.

СС е организацията, която защитава правата и интересите на всички студенти, докторанти и специализанти, обучаващи се във висшите училища в страната. Провеждането и участието в културна, спортна, научна, творческа, междууниверситетска и международна дейност са част от сферите, в които се простира обхвата на мисията „Студентски съвет“. Кауза, в която най-важен е студентът, не само като единица, а като част от академичната общност. Развитието, взаимопомощта, целеустремеността и успехът на всеки един възпитаник на ВСУ "Черноризец Храбър" са основен приоритет на екипа на Студентски съвет.

Студентски съвет на ВСУ „Черноризец Храбър“ активно съдейства на всички студенти, особено на първокурсниците, за да могат с лекота да се приспособят към студентската общност. От екипа на СС може да получите информация, подкрепа и съдействие за въпросите, които Ви интересуват, притесняват или искате да обърнете внимание.
На сайта на Студентски съвет ще намерите подробна информация за дейността на организацията ни, структурата, основни мероприятия и събития, информация за предстоящи стажове и кариерни позиции, както и друга полезна информация, свързана с пълноценния Ви живот на студент!

Студентският съвет на ВСУ „Черноризец Храбър“ е член на националната студентска организация - Национално представителство на студентските съвети (НПСС), създадена по смисъла на ЗВО. Тя е призвана да защитава интересите на студентите на национално ниво, пред институциите, отговорни за цялостната политика в областта на висшето образование в България.

Успехът е понятие, което има различни измерения. Тръгнали по пътя към успеха, ще срещнем различни хора, които ще ни помагат или не. Ще попадаме в различни ситуации, които ще изпитват нашето търпение, гъвкавост и креативност. Важното е да бъдем упорити, да работим постоянно над себе си и да не губим мотивация.

Бъдете активни! Търсете възможности за усъвършенстване, те няма да Ви намират сами. Благодарете, че имате предпоставки за успех, факторът сте единствено самите Вие.

Успешна 2015 – 2016 учебна година и добре дошли в академичното семейство на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“.

Кирил Стоянов,
Председател на Студентски съвет
на ВСУ „Черноризец Храбър“

Абонамент за новини

Абонамент за бюлетин на Студентски съвет. Всички полета със * са задължителни .
НПСС

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Може да се свържете с екипа на Студентски съвет на посочените контакти:

Адрес: 9007 Варна, к.к. "Чайка",
ул. „Янко Славчев“, офис А233

е-mail: sc@vfu.bg 

телефон: 052/359 622
Facebook: www.fb.com/studentVFU