SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

Мартин ЛазаровСКЪПИ КОЛЕГИ,
Професията не е избор, а призвание! Оттук нататък Ви предстоят безброй малки и големи битки – от сблъсъкът на интереси и мнения, до момента, в който сами ще защитавате собствените си идеи и умения пред широка аудитория и сами ще трябва да доказвате, че Вие сте най-добрите!

За тринадесетте си години история, катедра „Архитектура и урбанистика“ успешно подготви, и продължава да подготвя множество високо конкурентно-способни и качествени кадри в областта на строителството и архитектурата.

Чрез гъвкавата и постоянно актуализираща се програма, многообразните практики по време на обучението и възможностите, предлагани от фирмите - партньори, специализираните курсове, научни конференции и архитектурни пленери, Вие получавате възможността да се обучавате в един от най-престижните университети в страната, ЕДИНСТВЕН - удостоен от Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA) с почетния знак "ECTS Label" за успешно прилагане на Европейската система за натрупване и трансфер на кредити.

Като студент, обучаващ се в специалност „Архитектура“ искрено Ви препоръчвам да изберете ВСУ „Черноризец Храбър“ като първа крачка към бъдещето Ви професионално и кариерно развитие.

Успех!

Мартин Лазаров,
Отговорник на Архитектурен факултет
в Студентски съвет на ВСУ

Абонамент за новини

Абонамент за бюлетин на Студентски съвет. Всички полета със * са задължителни .
НПСС

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Може да се свържете с екипа на Студентски съвет на посочените контакти:

Адрес: 9007 Варна, к.к. "Чайка",
ул. „Янко Славчев“, офис А233

е-mail: sc@vfu.bg 

телефон: 052/359 622
Facebook: www.fb.com/studentVFU