SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

Студенти на ВСУ с поредното годишно ревю '2015

  • Сряда, 07 Октомври 2015 22:43
Студенти на ВСУ с поредното годишно ревю '2015

Артистичност, красота и нови креативни хрумвания отново заредиха с приятни емоции публиката в град Варна. Традиционното годишно ревю на младите таланти от специалност „Мода и мениджмънт в модата”, Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” се проведе на 29 май 2015 г. в галерия „Графит”.

Вече повече от 20 години този празник на творчеството и младостта предизвиква не само интерес у зрителите, изкушени от модата и дизайна, но и е неотменна част от колорита на културната и творческа среда в морската столица.

Годишното ревю на студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата” е тяхната най-сериозна творческа изява. Провежда се в края на всяка учебна година. Над проектите и тяхната реализация бъдещите модни дизайнери работят дълго – изследват, проектират, експериментират и изработват своите авторски модели. И тази година в ревюто участваха всички студенти от специалността. Бяха представени повече от шестдесет идеи в четири теми: „Композиция с ленти”, „Дисекция”, експеримент в бяло - базиран на теми от историята на костюма и „Трансформация”. Студентите от четвърти курс представиха част от идеите си за дипломни проекти. Своя колекция - разработена в България, във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” - показа на варненската публика и студентка от Белгия, която се обучава в специалност „Мода и мениджмънт в модата” по програма „Еразъм” – програма за студентска мобилност, в която активно участва Варненски свободен университет.

Студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата” за пореден път демонстрираха своето творчество със самочувствие. С грамоти бяха отличени : Евелина Дойчинова, Ива Делибеева, Десислава Филева, Нели Маринова, Василка Гешева, Данила Викулова и Клоуи Хенрис, а някои от тях получиха и предметни награди с марка COTY.

През годините на своето обучение във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” бъдещите модни дизайнери трупат опит, реализират проекти и получават много награди, участвайки в конкурси и ревюта в страната и чужбина.

Събития

НАУЧЕН ФОРУМ "ДЪРЖАВНОСТ И ДИПЛОМАЦИЯ"     Държавността и ...
 12 Март 2019
Отбелязваме се със #studentVFU
 03 Октомври 2017
summer.selfie.vfu@abv.bg Авторските фотографии ще се състезават в 5 ...
 30 Юни 2017

Абонамент за новини

Абонамент за бюлетин на Студентски съвет. Всички полета със * са задължителни .
НПСС

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Може да се свържете с екипа на Студентски съвет на посочените контакти:

Адрес: 9007 Варна, к.к. "Чайка",
ул. „Янко Славчев“, офис А233

е-mail: sc@vfu.bg 

телефон: 052/359 622
Facebook: www.fb.com/studentVFU