SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

ВСУ с поредното признание в навечерието на 24 май

  • Сряда, 27 Май 2015 00:26
ВСУ с поредното признание в навечерието на 24 май

Голямата награда „Варна”, 10 награди „Варна” на дейци на културата и творчески формации, 9 награди „Варна” в системата на предучилищното и училищно образование и 6 награди „Варна” в сферата на науката и висшето образование, както и почетните знаци за заслуги към Варна връчиха в навечерието на 24-ти май кметът на община Варна Иван Портних и председателят на Общинския съвет Иван Луков.

На тържествената церемония, която се проведе в зала „Пленарна” на Община Варна присъстваха президентът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ проф. д.ик.н. Анна Недялкова, ректорът на университета проф. д.пс.н. Галя Герчева, зам.-ректорите проф. д-р Павел Павлов и проф. д-р Валери Стоянов, деканът на Юридическия факултет проф. д-р Петър Христов, преподаватели и студенти.

В категорията Обществени науки индивидуална награда получи проф. д.ю.н. Орлин Борисов, Преподавател във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ - за издаване на монография „Международноправен режим на Черно море".
Церемонията за връчване на награди „Варна“ завърши с поредното признание за работата на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

На сцената на препълнената зала Пленарна грамоти получиха Симона Шангова, Пламена Нанкова и Кристина Филипова – студенти от специалност “Право“ във Варненския свободен университет “Черноризец Храбър“ – за завоюваното първо място в отборното класиране на Националното състезание за решаване на казуси по гражданско и търговско право.

Снимки от събитието

Събития

НАУЧЕН ФОРУМ "ДЪРЖАВНОСТ И ДИПЛОМАЦИЯ"     Държавността и ...
 12 Март 2019
Отбелязваме се със #studentVFU
 03 Октомври 2017
summer.selfie.vfu@abv.bg Авторските фотографии ще се състезават в 5 ...
 30 Юни 2017

Абонамент за новини

Абонамент за бюлетин на Студентски съвет. Всички полета със * са задължителни .
НПСС

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Може да се свържете с екипа на Студентски съвет на посочените контакти:

Адрес: 9007 Варна, к.к. "Чайка",
ул. „Янко Славчев“, офис А233

е-mail: sc@vfu.bg 

телефон: 052/359 622
Facebook: www.fb.com/studentVFU