SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

Автобусът на EURAXESS Roadshow посети ВСУ

    Публикувана в Новини
  • Четвъртък, 29 Октомври 2015 09:00
Автобусът на EURAXESS Roadshow посети ВСУ
На 29 октомври синият автобус на EURAXESS - пътуващо изложение на мрежата от центрове за мобилност, посети Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”. Инициативата на Европейската комисия предоставя възможност на европейските студенти да се запознаят с възможностите за стартиране и развиване на научно-изследователска кариера.
Събитието предизвика интерес както в студенти, докторанти и преподаватели от ВСУ, така и в представители от други университети. Проф. Павел Павлов – зам.-ректор по НИД на ВСУ, откри презентацията, на която специалисти от EURAXESS обясниха на всички интересуващи се студенти и млади изследователи как могат да използват електронната мрежа за намиране на работа и за развиване на научно-изследователска кариера.
За целта младежите бяха снимани в специалния автобус на EURAXESS и регистрирани в мрежата на изследователите. Тази регистрация им гарантира получаване на всякаква информация , свързана с научна литература, конференции и семинари, както и предложения за работа в сферата.
Официални гости на събитието освен проф. Павел Павлов, бяха още проф. д.ик.н. Анна Недялкова - президент на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ , проф. д.пс.н. Галя Герчева - ректор на ВСУ, Яни Янев - вицепрезидент на ВСУ и г-жа Лилия Христова - директор дирекция "Образование и младежки дейности" към Община Варна.

Събития

НАУЧЕН ФОРУМ "ДЪРЖАВНОСТ И ДИПЛОМАЦИЯ"     Държавността и ...
 12 Март 2019
Отбелязваме се със #studentVFU
 03 Октомври 2017
summer.selfie.vfu@abv.bg Авторските фотографии ще се състезават в 5 ...
 30 Юни 2017

Абонамент за новини

Абонамент за бюлетин на Студентски съвет. Всички полета със * са задължителни .
НПСС

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Може да се свържете с екипа на Студентски съвет на посочените контакти:

Адрес: 9007 Варна, к.к. "Чайка",
ул. „Янко Славчев“, офис А233

е-mail: sc@vfu.bg 

телефон: 052/359 622
Facebook: www.fb.com/studentVFU